Csirkecomb Kertészné módra
2008.04.30. 01:05
4 személyre vonatkozó recept
Hozzávalók:
6-8 csirkecomb, egy kis olaj, leveskocka, 4 kis karalábé, 2 db sárgarépa, 1/2 kg zöldborsó, 1 kis karfiol, só, bors, paprika, petrezselyem zöldje.
Elkészítése:
A csirkecombot sóval, borssal, pirospaprikával meghintjük és egy kevés olajban mindkét oldalon átsütjük. 1 db leveskockából készült 3 dl lével felöntjük, hozzáadjuk a megtisztított zöldséget, a vékony csíkokra vágott karalábét, a karikára vágott sárgarépát, a rózsákra bontott karfiolt és végül a zöldborsót.
Puhulásig és leve elfövéséig pároljuk.
Tálaláskor finomra vágott petrezselyem zöldjével meghintjük.
1 adag: 463 kcal
|