Gánica
2008.05.11. 11:40
Hozzávalók:
10 dkg sertéscomb (felsál), 2 dkg zsír, 2 dkg kukoricaliszt, 1 dl tej, 1/2 dkg só, 1/4 dkg pirospaprika, 1/2 dkg vöröshagyma, 1 db tojás.
Elkészítése:
Kukoricalisztből és tejből puliszkát főzünk, majd hozzákeverjük a finomra vágott hagymát, pirospaprikát és a tojást, gyengén sózzuk.
A húskalapáccsal kivert sertéscomb szeletet mindkét oldalán gyengén megsózzuk. Egyik oldalára rákenjük a fűszerezett puliszkát, összegöngyöljük és alufóliába csomagolva közepes hőmérsékletű sütőben kb. 30 percig pároljuk. Ha kész, eltávolítjuk a fóliát. A töltött sertésszeletet rézsutosan felszeletelve, petrezselymes burgonyával tálaljuk.
|