Narancs - badacsonyi borral |
|
2008.05.09. 20:42 |
Hozzávalók:
4 db narancs, 3 dkg porcukor, 1 db citrom, badacsonyi szürkebarát.
|
Narancsos tea |
|
2008.05.09. 20:39 |
Hozzávalók: 1 l jó erős tea, kristálycukor ízlés szerint, 4 db narancs.
|
Sárgadinnye vermuttal |
|
2008.05.09. 20:35 |
Hozzávalók:
1 db sárgadinnye, porcukor, citromlé, annyi vermut, hogy ellepje a poharakban a dinnyét, jégkocka.
|
Narancslé pezsgővel (4 személyre) |
|
2008.05.09. 20:31 |
Hozzávalók: 8 db narancs, 1 üveg pezsgő jégbe hűtve.
|
Citromos oranzsád mézzel |
|
2008.05.09. 20:29 |
Hozzávalók: 4 db narancs, 1 db citrom, 15 dkg méz, 1/2 l hideg szódavíz.
|
Citromos oranzsád |
|
2008.05.09. 20:26 |
Hozzávalók:
5 db narancs, 2 db citrom, 10 dkg porcukor, 1 l hideg szódavíz, jégkocka, szívószálak
|
Gyümölcsös üdítő italok |
|
2008.05.09. 20:24 |
Limonádé hozzávalói: 3 dl szódavíz lehűtve, 1/2 dl mgszűrt citromlé, 3 dkg porcukor, jégkocka.
Oranzsád hozzávalói: 1 db narancs, 2 dkg porcukor, 3 dl jéghideg szódavíz, jégkocka, szívószál
|
Málnalé |
|
2008.05.09. 20:17 |
Hozzávalók:
80 dkg málna, porcukor, szódavíz, jégkocka, szívószál
Ugyanígy készíthetünk eperlevet, ribizlilevet is, a ribizlinél több porcukrot keverünk el -, valamint cseresznye- és meggylevet is.
|
Hideg meggyleves |
|
2008.05.09. 20:09 |
Hozzávalók:
30 dkg meggy, 12 dkg cukor, 1 dl tejszín, vagy tejföl, só, szegfűszeg, fahéj, citromhéj, citromlé, tej, liszt, vörös bor.
|
Hideg gyümölcsrizs pohárban |
|
2008.05.09. 20:06 |
Hozzávalók:
12 dkg rizs, 4 dl tej, 15 dkg cukor, 2 dl tejszín, 30 dkg gyümölcs, 1/2 dl málnaszörp
|
|